What we do

6
vin
tutti
maiale
pisello
campo
Shadow
 
“In Nature we never see anything isolated, but everything in connection with something else which is before it, beside it, under it, and over it.”
J.W. Goethe
 

Our company produces natural fermented wines, with only indigenous yeasts, unrefined, coming from vineyards cultivated with the biodynamic method, as well as vegetables and cereals; and in order to achieve a full-cycle farm, we also breed Mora Romagnola pigs, and we have two sheep, wich goes around.

 

We have decided to join winemakers with the same philosophy we have, to share with them organization and storage, that are often very costly. From this collaboration was born Co.Vi.Bio (Consortium of Biodynamic Vineyards). Co.Vi.Bio’s partners have a shared catalog, warehouse and management, because we believe that synergy can be positive and stimulating for everyone.

 

Prodotti

Sort By
Categories
SottoBanco
50% Alionza, 50% Pignoletto della vendemmia 2014. Il Pignoletto ha fermentato (spontaneamente) in barrique usate di acacia. Imbottigliato nel 2015, non sboccato. Unica annata prodotta, numero limitato di bottiglie disponibili.   50% Alionza, 50% Pignoletto vintage 2014. Pignoletto fermented in old barrique. Spumante without degorgement, limited edition.
Sui Lieviti Rancid 50% Pignoletto 50% Malvasia macerata in cemento per 2 settimane Un colore arancione "rancido". Solo il colore, però! Una versione meno macerata del M&M, ma con un colore più vivo.
50% Pignoletto 50% Malvasia macerated in concrete for 2 weeks A "rancid" orange, just in the color! A less macerated version of our M&M with a vivid nuance.
Sui Lieviti M&M 50% pignoletto - 50% malvasia macerata  
Annata 2014 Pignoletto e Alionza, "spumante" non sboccato
Pignoletto and Alionza, "spumante" without degorgement 
Sui Lieviti (A) only for Venezia 2014 50% Pignoletto 50% Albana macerata in anfora per 8 mesi edizione anarchica disponibile solo a Venezia.
50% pignoletto 50% albana macerated in amphora for 8 months Anarchist edition available only in Venice.
SottoBanco
50% Alionza, 50% Pignoletto della vendemmia 2014. Il Pignoletto ha fermentato (spontaneamente) in barrique usate di acacia. Imbottigliato nel 2015, non sboccato. Unica annata prodotta, numero limitato Read More
Sui Lieviti Rancid 50% Pignoletto 50% Malvasia macerata in cemento per 2 settimane Un colore arancione "rancido". Solo il colore, però! Una versione meno macerata del M&M, ma con un col Read More
Sui Lieviti M&M 50% pignoletto - 50% malvasia macerata  
Annata 2014 Pignoletto e Alionza, "spumante" non sboccato Pignoletto and Alionza, "spumante" without degorgement 
Sui Lieviti (A) only for Venezia 2014 50% Pignoletto 50% Albana macerata in anfora per 8 mesi edizione anarchica disponibile solo a Venezia. 50% pignoletto 50% albana macerated in amphora for 8 month Read More