Our company produces natural fermented wines, with only indigenous yeasts, unrefined, coming from vineyards cultivated with the biodynamic method, as well as vegetables and cereals; and in order to achieve a full-cycle farm, we also breed Mora Romagnola pigs, and we have two sheep, wich goes around.
We have decided to join winemakers with the same philosophy we have, to share with them organization and storage, that are often very costly. From this collaboration was born Co.Vi.Bio (Consortium of Biodynamic Vineyards). Co.Vi.Bio’s partners have a shared catalog, warehouse and management, because we believe that synergy can be positive and stimulating for everyone.
Prodotti
Aceto di vino forte.
Le nostre uve bianche diventano un aceto da tavola grazie alla collaborazione con l'acetaia San Giacomo.
Our white grapes become a table vinegar thanks to the collaboration with the Acetaia San Giacomo.
Ricicla! Recycle!
bottiglia - colore foglia morta glass bottle - brown | GL72 | vetro glass |
tappo vetro - trasparente glass closure | GL70 | vetro glass |
anello tenuta tappo o-ring | LDPE 4 | plastica plastic |
capsula capsule | C/ALU 90 | alluminio cans |
Grappa di Pignoletto riserva
Torre della Garisenda
Distillata con metodo discontinuo a bagnomaria alla piemontese da nostre vinacce selezionate
Torre della Garisenda è una grappa riserva ottenuta esclusivamente da vinacce di Pignoletto provenienti dai nostri vigneti a conduzione biodinamica. La Torre della Garisenda è una delle due torri simbolo di Bologna.
Distilled with a discontinuous method from Piedmont, from our selected pomace.
"Torre della Garisenda" is a reserve grappa obtained exclusively from pomace of Pignoletto coming from our biodynamic vineyards. The name Torre della Garisenda refers to one of the two towers of Bologna.


RICICLA!/RECYCLE!
bottiglia/bottle | GL 70 | vetro/glass |
tappo/closure | LDPE | plastica/plastc |
Mortadella di Mora romagnola
Maiali nati a Zattaglia (RA). Cresciuti da noi allo stato semibrado. Macellati da Zivieri a Castel di Casio (BO) e trasformati secondo nostra ricetta da Negrini Salumi a Renazzo (FE). No trippino, no zuccheri o dolcificanti in genere, no antiossidanti. (Per preservare il colore del prodotto conservarlo in pellicola alimentare) Ingredienti: Carne di suino di mora romagnola allevati da Orsi Vigneto San Vito, vino Posca rossa, sale dolce di Cervia, Pepe nero e Bianco di Sarawak Maricha, Pepe Bianco di Claudio Corallo, Aglio di Voghiera Dop, Macis e Noce moscata Minardi, Grappa riserva Torre della Garisenda, conservante (nitrito di sodio).Pigs born in Zattaglia (RA). Breeded in free range. Processed by Zivieri in Castel di Casio (BO) and according to our recipe by Negrini Salumi in Renazzo (FE). No trippino, no sugars or sweeteners in general, no antioxidants. (To preserve the color of the product keep it in food film) Ingredients: Pork meat from Mora Romagnola, Posca, Cervia sweet salt, Black and White pepper from Sarawak Maricha, White pepper from Claudio Corallo, Garlic from Voghiera Dop, Macis and Nutmeg Minardi, Grappa Torre della Garisenda reserve, preservative (sodium nitrite).
Aceto di vino forte.
Le nostre uve bianche diventano un aceto da tavola grazie alla collaborazione con l'acetaia San Giacomo.
Our white grapes become a table vinegar thanks to the collaboration with the Acetaia San Giacomo.
Ricicla! Recycle!
bottiglia - colore foglia morta glass bottle - brown | GL72 | vetro glass |
tappo vetro - trasparente glass closure | GL70 | vetro glass |
anello tenuta tappo o-ring | LDPE 4 | plastica plastic |
capsula capsule | C/ALU 90 | alluminio cans |